Coen Zondervan
Bruiloft
Samen met mijn dochter Megin fotograferen wij als "the Big Yes" met veel plezier en enthousiasme bruiloften. Altijd samen dus. Zo is er meer tijd om de details vast te leggen die een bruiloft zo bijzonder maken. Meer weten? Kijk op www.bigyes.nl.

Portret en profielfoto
Een écht portret maken is misschien wel het mooiste deel van fotografie! Ik heb een ongedwongen, journalistieke stijl. Wilt u weten of dat bij u past? Bel of mail! En oh ja, ook van uw huisdier maak ik met veel plezier een portret!

Zwangerschap of bevalling
Van de zwangerschap tot de bevalling, of de eerste flesjes thuis. Deze unieke momenten leg ik graag vast in hun puurheid. (vrouwelijke fotografe beschikbaar)

Uitvaartfotografie
Foto's van een rouw- of uitvaartplechtigheid kunnen van enorme troost zijn voor de nabestaanden. Ook voor hen die niet bij het moment zelf aanwezig konden zijn.

Concertfotografie
Voor verschillende opdrachtgevers werk ik regelmatig bij optredens en concerten.

Evenementen en bedrijfsfeesten
Een reportage waarin alle gebeurtenissen en de sfeer van uw evenement of feest zijn vastgelegd. Ik werk vaak met een tweede, of zelfs derde fotograaf om alle belangrijke momenten te vangen. Ook is het mogelijk om ‘live fotografie’ (direct zichtbaar op een beamer of scherm) aan uw gasten aan te bieden.

Live Fotografie
Bij Live Fotografie worden de foto's enkele seconden na het maken al op één of meerdere schermen geprojecteerd. De foto kan eventueel in een kader worden geplaatst met uw bedrijfslogo en voorzien van de naam van de gast.

Ook kunnen de foto's naar een printer, het e-mailadres van de gast of in een live stream (twitter en dergelijke) worden gestuurd. Ingewikkeld? Nee! Want ik weet hoe het werkt en regel alles voor u!

Reclamefotografie

Ook reclamefotografie is mogelijk. Een ruime fotostudio is beschikbaar.