Coen Zondervan
Trouwreportage
Mijn trouwfotografie is onderdeel van "The Big Yes". Binnen dat concept werk ik altijd in combinatie met een tweede fotograaf. Zo is er meer tijd om de details vast te leggen die een bruiloft zo bijzonder maken. Meer weten? Kijk op www.bigyes.nl.

Portret en profielfoto
Duizend mensen, duizend gezichten, duizend portretten. Het portret is misschien wel het mooiste deel van het vak! Ik heb een ongedwongen, registrerende stijl. Wilt u weten of dat bij u past? Bel of mail! En oh ja, ook van uw huisdier maak ik met plezier een portret!

Zwangerschap of bevalling
Een tijdlijn of momentopname van een zwangerschap of een bevalling (vrouwelijke fotografe beschikbaar)

Uitvaartfotografie
Foto's van een rouw- of uitvaartplechtigheid kunnen van enorme troost zijn voor de nabestaanden. Ook voor hen die niet bij het moment zelf aanwezig konden zijn.

Concertfotografie
Voor verschillende opdrachtgevers werk ik regelmatig bij optreden en concerten.

Evenementen en bedrijfsfeesten
Uw evenement en bedrijfsfeest in een sfeerverslag vastgelegd. Ook hier werk ik vaak met een tweede of zelfs derde fotograaf. Verder zijn er meer mogelijkheden die u uw gasten kunt aanbieden, een fotostand inclusief visagie bijvoorbeeld of "Live Fotografie".

Live Fotografie
Bij Live Fotografie worden de foto's enkele seconden na het maken al op één of meerdere schermen geprojecteerd. De foto kan eventueel in een kader worden geplaatst met uw bedrijfslogo en voorzien van de naam van de gast.

Ook kunnen de foto's naar een printer, het e-mailadres van de gast of in een live stream (twitter en dergelijke) worden gestuurd. Ingewikkeld? Nee! Want ik weet hoe het werkt en regel alles voor u!

Motor

Met de motorfiets kan ik niet alleen snel verplaatsen maar ook rijdend fotograferen! Wel met een fotograaf achterop natuurlijk!

Reclamefotografie

Ook reclamefotografie is mogelijk. Een ruime fotostudio is beschikbaar.